Casa de Mariquita

Sobre Nosotros

Welkom bij Casa de Mariquita

Wij zijn Sven en Jessie en wij verwelkomen u graag in ons prachtig vakantiehuis. Casa de Mariquita is gelegen in Santiago de la Ribera, een van oorsprong authentiek charmant vissersdorp, behorende bij San Javier, zo’n 50 minuten rijden ten zuiden van Alicante in Spanje.

Wij zijn een aantal keren op vakantie geweest in Torrevieja en zijn dan nog iets zuidelijker afgezakt en ons hart verloren in Santiago de la Ribera. Hier vonden we dan de rust waar we naar op zoek waren en besloten om daar onze vakantiewoning te bouwen.

Ons vakantiehuis is vernoemd naar een insect dat iedereen kent en waar onze kinderen van houden nl. een lieveheersbeestje. Zij vinden onze vakantiewoning dan ook geweldig.

Gezien onze kinderen nog jong en schoolplichtig zijn, zijn wij beperkt tot de schoolvakanties om van ons vakantiehuis te kunnen genieten. Wij vinden het zonde dat Casa de Mariquita lange periodes niet gebruikt gaat worden en om ook andere mensen de kans aan te bieden om te kunnen genieten van onze vakantiewoning en van de rust en het klimaat van Santiago de la Ribera hebben we besloten om onze woning te verhuren.

​​​​​​​Casa de Mariquita heeft een fijne woonkamer en keuken (van alle gemakken voorzien). Er is ook een verwarmd zoetwater privé zwembad aanwezig dat de nodige verfrissing biedt na een dagje weg of op warme dagen. Er is een buitendouche aanwezig, een heerlijk terras met grote eettafel en luifel. De 3 fijne lichte slaapkamers beschikken elks over ruime inbouwkasten en hebben ieder hun eigen complete badkamer met handdoekverwarming. Aansluitend hebben we een heerlijk groot dakterras met lounge-set, grote tafel met 6 stoelen en zonneluifels (pergola) voor als het te warm wordt en u liever wat schaduw heeft.

INTERESADO EN NUESTRA CASA?